Unik ejd. 350 m fra Vesterhavet

467 m² - Blåbærvej 2, 6990 Ulfborg

QR Code
Beskrivelse

Ejendommen
er beliggende i sommerhusområdet Vedersø Klit, der er blandt Vestkystens mest eftertragtede og kun 350 meter fra Vesterhavet med direkte udsigt til klitterne. Ejendommen har som udgangspunkt status af sommerhus, men kan – som nu – vælges anvendt som helårsbolig uden bopælspligt. Ejendommen, der er kloakeret, har historisk en fortid som en af områdets hovedgårde, hvilket er beskrevet i bogen ”Vedersø Klits historie”. De nuværende ejere købte ejendommen i forbindelse med aftale om en gennemgribende renovering. – Fibernet er ført frem til skel.

I stueetagen
blev bestående VVS- og el-installationer renoveret ligesom huset blev forberedt til flere installationer. Radiatorerne blev fjernet i stue og køkken, gulvvarme og nyt flisegulv udlagt, som blev lagt videre ud i hall og indgangsparti samt toilet/bad. Køkkenet blev monteret med elementer fra Svane samt hårde hvidevarer fra Electrolux. Endvidere udskiftning af de tophængslede vinduer til sidehængslede med sprosser og dørene blev udskiftet til samme design. I indgang/bryggers er der AEG vaskemaskine/tørretumbler og skabselementer fra Svane.

Spa-afsnit
er med 6 personers spa, separat solarierum, stor sauna med 2 ovne samt toilet og bruseren placeret i en muret ½-cirkel.

På 1. sal
blev tre mindre rum slået sammen til det store soveværelse mod øst på 34 kvm., som har udgang til en balkon med en storslået udsigt over baglandet. Badeværelset fik helt nyt design med nye fliser samt Svane badeværelsesmøbler. Desuden er der 3 soveværelser samt et stort fritids- og opholdsværelse.
Alle gulve er belagt med laminatgulve.

Længebygningen
blev også totalt renoveret. Loftet er bibeholdt fra perioden som stald. Dvs. molers-sten muret i buer som en brokonstruktion på tværs af længderetningen. Loftet udgør en væsentlig del af rummenes ”hyggeværdi” – og krævede derfor absolut hensyntagen under renoveringen. Grovkøkken, stort badeværelse med 2 personers spa og div. rum. Oliefyr til hele ejendommens varme- og vandforbrug i bryggerset. Loftetagen udgør ca. 100 kvm. og er uudnyttet.

Alle gulve blev brækket op, nye skillevægge muret samt nye VVS-, kloak- og elinstallationer – herunder gulvvarme – installeret. Gulvfliserne i dette afsnit er af samme type som hovedbygningen og lagt som forlængelse heraf på en sådan måde, at fjernes adskillelsen mellem de to afsnit, passer fuge/fliseforløbet. Køkken-elementerne, garderobeskabene med skydedøre i bryggers, gang og soveværelse er fra Svane. I bryggers vaskemaskine/tumbler fra AEG.

Materialer der i øvrigt er anvendt:
Alle ydervægge er mursten.
Ydervæggene mod nord, øst og syd blev alle nymuret i forbindelse med renoveringen.
Muren mod vest blev fugefræset, ny-fuget og partielt ny-muret.
Alle bagvægge og skillevægge (også i tagetagen) er mursten.
Etageadskillelsen er betondæk, hvilket er betydeligt støjdæmpende i forhold til konstruktion med bjælkelag.
I længebygningen er der primært Leca eller mursten som bagvægge og alle skillevægge er mursten.
Alle vinduer/døre er plastvinduer fra Kastrup Vinduet, og sammen med den omfattende brug af tegl- og stenmaterialer ind- og udvendigt er vedligehold skåret ned til et minimum.

1. sal begge bygninger
Alle tagvinduer blev udskiftet i 2007 i forbindelse med renovering af taget.

Alt i alt et hus der bør besigtiges for at fornemme kvaliteten og ikke mindst selv at bedømme mulighederne med indretning til én eller flere familier – eller sommerhus-udlejning i et nyt koncept!

Adresse Oplysninger
By : Ulfborg
Postnr : 6990
Vejnavn : Blåbærvej
Husnr : 2
Longitude : E8° 8' 17''
Latitude : N56° 15' 16.1''
Villa Til salg
 • Sagsnummer : R1071
 • Kontantpris : 5.495.000 kr.
 • Udbetaling : 275.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.424 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 24.372 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 20.504 kr.
 • Boligareal : 467 m2
 • Grundareal : 3447 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 12
 • Byggeår : 1972
 • Kælderareal : 0 m2
 • Energimærke : C
Pris: 5.495.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler